Keep Cabinets

Vi vet att moderna kontor kräver dynamiska och anpassningsbara möbler. Därför har vi tagit fram Keep Cabinets som möter designerns alla möjliga och omöjliga idéer och visioner.

Med stommar som erbjuder oändligt många kombinationer och moduler som inreds helt efter behov är det inte svårt att uppfylla de krav flexibla kontor ställer.

- Den nätta och enkla designen gör att de kan passa in i vilken miljö som helst. De gerade hörnen och de infällda handtagen på KEEP förvaringsserie skapar en höjd i produkten från enkel förvaring till något man värderar, understryker Andreas Beijer på Studio Stockholm.

Eftersom Keep Cabinets baksida dessutom kan vara klädd med ett stilfullt tyg passar möblerna lika bra i ett öppet kontorslandskap som mot en vägg på arbetsplatsen. Anpassningsbart, nu och i framtiden

Design: Studio Stockholm Arkitektur


Du vet vart skåpet ska stå!

Styrkan med Keep sitter i den stora valmöjligheten att kunna skapa den möbel som det finns behov för. – De går att anpassa i höjder, funktioner och ytskikt och mycket mer, berättar Andreas Beijer på Studio Stockholm.

Keep är byggd på en stomme av MDF med benställning och handtag av metall. Förvaringen kan anppassas unikt i såväl färg som utforming efter önskemål behov. Ytskikten på Keep Cabinets kan varieras i NCS-skalans alla färger, lamineras i oändliga variationer eller faneras. Även benställning och handtag kan anpassas i färg. På detta uppslag ser du förslag på hur skåpen kan varieras i utformande och färg. Ta gärna kontakt med oss gällande dina visioner vi förverkligar dem!

Klicka för att förstora

Keep Low -  H:930mm, B:800mm, D:415mm
Keep High - H:1330mm, B800mm, D415mm
Keep Tall -  H:1730mm, B:800mm, D415mm
 


Brizley-Keep7.jpg
Brizley-Keep6.jpg
4-5_Forvaring_Bild_02_final.jpg
repose.jpg
Brizley-keep-closeup.jpg
brizley-keep-closeup2.jpg
Brizley-keep.png