Förvaringsserien Keep

Moderna kontor kräver dynamiska och anpassningsbara möbler. Keep Cabinets är en ny serie från Brizley som passar lika bra i ett öppet kontorslandskap som i kontorsrummet. Ni väljer moduler helt efter behov. Stommarna erbjuder mängder av kombinationer och modulerna kan inredas efter de krav ett aktivitetsbaserat kontor kräver.

Serien är byggd på en stomme av MDF och med benställning och handtag av metall. Ytskikten kan varieras i NCS-skalans alla färger, lamineras i oändliga variationer eller faneras. Även benställning och handtag kan anpassas i färg. Keep Cabinets möter en designers möjliga och omöjliga idéer och visioner.

Keep Cabinets består idag av en serie hyllor med centrerade, vänster- eller högerställda mellanväggar och ett sidoskåp som placeras till höger eller vänster om arbetsplatsen. Fler produkter i denna serie presenteras under våren.

Design: Studio Stockholm Arkitektur

 

 
4-5_Forvaring_Bild_02_final.jpg
repose.jpg
8-9_Tower_final_edit.jpg
forvaringkeep.jpg

 

Keep Cabinets

Vi vet att moderna kontor kräver dynamiska och anpassningsbara möbler. Därför har vi tagit fram Keep Cabinets som möter designerns alla möjliga och omöjliga idéer och visioner.

Med stommar som erbjuder oändligt många kombinationer och moduler som inreds helt efter behov är det inte svårt att uppfylla de krav flexibla kontor ställer.

- Den nätta och enkla designen gör att de kan passa in i vilken miljö som helst. De gerade hörnen och de infällda handtagen på KEEP förvaringsserie skapar en höjd i produkten från enkel förvaring till något man värderar, understryker Andreas Beijer på Studio Stockholm.

Eftersom Keep Cabinets baksida dessutom kan vara klädd med ett stilfullt tyg passar möblerna lika bra i ett öppet kontorslandskap som mot en vägg på arbetsplatsen. Anpassningsbart, nu och i framtiden

 
section4_007 (kopia).png
keep2.png
keep1.png
 

Du vet var skåpet ska stå!

Styrkan med Keep sitter i den stora valmöjligheten att kunna skapa den möbel som det finns behov för. – De går att anpassa i höjder, funktioner och ytskikt och mycket mer, berättar Andreas Beijer på Studio Stockholm.

Keep är byggd på en stomme av MDF med benställning och handtag av metall. Förvaringen kan anppassas unikt i såväl färg som utforming efter önskemål behov. Ytskikten på Keep Cabinets kan varieras i NCS-skalans alla färger, lamineras i oändliga variationer eller faneras. Även benställning och handtag kan anpassas i färg. På detta uppslag ser du förslag på hur skåpen kan varieras i utformande och färg. Ta gärna kontakt med oss gällande dina visioner vi förverkligar dem!

 
Skärmavbild 2018-02-05 kl. 14.41.25.png

 

Keep Tower & Keep Pedestal

Keep Tower har ett elegant och nätt uttryck vilket tydliggörs av den designade benställningen. I serien finns även vår mindre förvaring Keep Pedestal med så väl en som två lådor.

Genom uppdelningen av förvaringens volym erbjuder Keep flera alternativa förvaringsfunktioner. Den nedre dragsektionen erbjuder en hyllrad för pärmar och en lägre hyllrad för varierad förvaring. Övre draglådan ger en generös förvaring och kan anpassas efter önskemål. Keep Tower kan placeras på valfri sida om skrivbordet. Som ett komplement erbjuder vi även den smidiga hurtsen Keep Pedestal som med sina fyra hjul är mycket enkel att hantera.

Keep Tower och Keep Pedestal är byggd på en stomme av MDF, med benställning och handtag av metall. Ytskikten kan varieras i NCS-skalans alla färger, lamineras eller faneras. Även hjul, benställning och handtag kan anpassas i färg

Specifikationer
Keep Tower: H:850 mm, B:340 mm, D:800 mm
Keep Pedestal: H:550 mm, B:300 mm, D:400 mm

 
 
tower.png
1.jpg
2.jpg